banner2779
banner2752
banner2750

Kaymakama veda yemeği
 Körfez’de 5 yıl süreyle görev yaptıktan sonra  Orta Hisar’a kaymakam olarak atanan Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, kendisi için verilen veda yemeğine katıldı. Şirinoğlu, daha sonra veda ziyaretlerine de başlayarak ilçemizden ayrılma hazırlığını başlattı.

İlçedeki esnaf, işadamları ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen veda yemeği, Çınar Park Otel’de yapıldı. Veda yemeğine, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, KTO Başkanı Mustafa Efe, Belediye Meclis Üyesi Vahit Eryılmaz, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaeli Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar, Muhasebeciler Odası Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt, işadamları ve esnaf katıldı.

Yenilen veda yemeğinden sonra etkinliği organize eden Metin Özkan ve Mithat Atalay, Kaymakam Şirinoğlu’na plaket vererek, hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Kaymakam Şirinoğlu, Körfez’i asla unutamayacağını ve hayatında önemli bir yeri olacağını söyledi.

Ziyaretler

Körfez’den ayrılarak yeni görevine gitmeye hazırlanan Kaymakam Şirinoğlu, KTO Başkanı Mustafa Efe ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte veda ziyaretleri de yapıyor. Şirinoğlu, ilk ziyaretlerinden birisini Nuh Çimento’ya ve bölgedeki diğer sanayi kuruluşlarına yaptıktan sonra, Körfez Kent Konseyi yönetimini de ziyaret etti.

Kent Konseyi’nin çalışma toplantısına da katılan Şirinoğlu, ziyaretlerini ilçedeki daireler ve sivil toplum kuruluşları ile sürdürecek. Şirinoğlu için, önümüzdeki günlerde KTO yönetimi, Körfez Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’de birer veda yemeği verecekler.









Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli,Körfeze yaptığı hizmetlerden dolayı Şirinoğluna teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751