KEMAL AYDIN’IN TATLI TELAŞI
 Körfez’in tanınmış müteahhit ve işadamlarından Kemal aydın bu günlerde tatlı bir telaş içine girdi. Kızı Tuğba’nın nışan hazırlıklarıyla uğraşan Kemal Aydın, bu mutlu gününe tüm dostlarını davet ediyor.

Kemal Aydın’ın kızı Tuğba Aydın, Hereke’de inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmanın sahibi Ramazan Atalay’ın oğlu Özcan ile evliliğe ilk adımı atacak. Pek çok tanınmış ismin katılması beklenen nışan töreni 7 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Körfez Belediyesi Hereke Kültür Merkezi Yeni Salon’da yapılacak.

Yemekli olarak dzenlene nışan törenine Nihat Doğan’da sanatçı olarak katılacak. Evliliğe görkemli bir nişan töreni ile ilk adımı atacak olan Derya ve Kemal Aydın’ın kızı Tuğba İç Mimar Bölümü mezunu, Gülten ve Ramazan Atalay’ın oğlu Özcan Atalay’da Kocaeli Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunu ve inşaat sektöründe çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817