banner3047

Kent Dinamikleri Başkan Önal İle Buluştu

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası, İzmit Öğretmenevi ve Doğu Türkistanlıların oluşturduğu Karahanlılar Derneği temsilcileri Başkan Önal’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

YAPILACAK İŞ BİRLİKLERİ KONUŞULDU

KEDFE Başkanvekili Yener Tok, Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya, Kadın Kolları Başkanı Ayla İlgün ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sırasında karşılıklı destek ve iş birliği mesajları verdi. Ziyaret samimi bir atmosferde gerçekleşirken, anlamlı hediyeler de Başkan Önal’a takdim edildi. Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır ile Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve yönetim kurulu üyeleri de Önal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kentin ihtiyaçları ve iş birliği fırsatlarının değerlendirildiği görüşmede birliktelik vurgusu öne çıktı.

SOYLU AİLESİNDEN ZİYARET

İzmit Öğretmenevi Müdürü Halil İbrahim Soylu, eşi AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Canan Soylu ve Doç. Dr. Bayram Soylu, Başkan Önal’a nezaket ziyaretinde bulunarak keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Doğu Türkistanlıların kurduğu Karahanlılar Derneği Başkanı Ahmet Karahan, Başkan Yardımcısı Osman Hakan Ünlüata ve yönetim kurulu üyeleri ise yaşadıkları sorunları ve yürüttükleri projeleri aktararak, Körfez Kent Konseyi’nin desteklerinin önemine dikkat çekti.

“KENTİMİZİ İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Gerçekleşen ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Körfez Kent Konseyi Başkanı Ahmet Önal, konsey yönetimini ziyaret ederek desteklerini belirten tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ederek, “Körfez’in her kesimiyle güçlü iletişim ve iş birliği içerisinde kentimizi daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.