banner3047

KERTİLTEKKE’DE HIDRELLEZ ÇOŞKUSU YAŞANDI

Bu yıl 10. su düzenlenen etkinlik, geçmiş yıllara göre çok daha farklı bir atmosferde gerçekleşti.  Etkinliği İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da takip etti. Mehteran takımının gösteresiyle başlayan etkinlikte Fevziye Cami İmamı Faruk Çoban, Zincirlikuyu Cami İmamı Necati Adıgüzel ve Seka Cami İmamı Serkan Vardar, Kur’an-ı Kerim, mevlid okuyup tasavvuf konseri verdiler.

 

DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN BELEDİYE

 

Vatandaşların ilgiyle takip ettikleri etkinlikte konuşan Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, milli ve manevi değerlere her zaman önem verdiklerini belirterek” bu tür etkinlikler bizleri birbirimize daha da yakınlaştırmaktadır. İzmit Belediyesi gelenek ve göreneklerine her zaman sahip çıkmış, bu konuda örnek çalışmalar yapmış bir belediyedir. Hıdrellez de bizim önemli bir kültür zenginliğimizdir” dedi. Bulut, Hıdrellez etkinliğinin ülkemizdeki son zamanlardaki üzücü olaylar nedeniyle geçmiş yıllara göre eğlenceden ziyade daha farklı şekilde kutladıklarını sözlerine ekledi.

    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.