Kıranşal ve Eminoğlu  Artık İYİ’ler Kervanında

Millet İttifakı’nda genel merkezler nezdinde yaşanan adaylık tartışmaları ve karşılıklı atışmalar devam ededursun, İYİ Parti’nin Körfez İlçe yönetiminin son dönemdeki aktifliği dikkat çekmeye başladı. Buna göre partide başlayan yeni üye çalışmaları kapsamında özel bir ismin teşkilata kazandırıldığı bildirildi.

İKİ ÖNEMLİ İSİM PARTİYE KATILDI

Bu kapsamda Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan iş insanı Vehbi Kıranşal ile yine Körfez’de geniş bir kesim tarafından tanınan Savaş Eminoğlu da İYİ Parti rozeti takanlar arasına katıldı. Her iki isim de geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’nin son kongresinde il başkanı seçilen Nusret Acur’u parti binasında ziyaret etti ve kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti.

ROZETLERİNİ ACUR TAKTI

Vehbi Kıranşal ve Savaş Eminoğlu’na rozetlerini takan ve “Aramıza hoş geldiniz” diyen il başkanı Nusret Acur, “Sizinle birlikte artık daha güçlüyüz. Aramıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz” dedi. Bu arada il binasındaki rozet takma törenine il başkanı Acur’un yanı sıra il başkan yardımcılarından Güner Çiçekli, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ve partinin Körfez ilçedeki kurucu başkanı olan İbrahim Ömer Toyran da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817