KOCAELİ BİRLİKSPOR'DA NEŞELİ İDMAN
 2.Lig kırmızı grupta zirve mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor geçtiğimiz hafta karşılaştığı Tokatspor'u 3-0'lık net skorla geçerek büyük moral bulmuştu. Ligde dördüncü sıraya yükselen ve liderle arasında dört puan farkı koruyan Kocaeli Birlikspor, maç sonrası verilen bir günlük iznin ardından top başı yaptı. Yarımca brunga'da toplanan yeşil siyahlı futbolcular hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karagümrükspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde çalışmalara başlayan futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.  

Sakatlıkları devam eden Ufukhan Bayraktar ile Abdullah Halman idmana katılmadı. Düz koşuyla idmana başlayan Kocaeli Birliksporlu futbolcular daha sonra iki farklı takım halinde çalıştı. Tokatspor maçında forma giyenler düz koşunun ardından aerobik hareketler yaparak idmanı tamamladı. Tokatspor karşısında forma şansı bulamayan futbolcular ise yarı sahada çift kale oynadı.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817