Kocaeli örnek ve model bir kent
 Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Başkan Vekili Zekeriya Özak'ı ziyaret etti

 

Kocaeli örnek ve model bir kent

 

Ankara'dan gelen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve beraberindeki heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak'ı makamında ziyaret etti. Kocaeli'de önemli ve ciddi anlamda örnek hizmetler üretildiğini ifade eden Genel Başkan Özünal, "Hükümet iyi hizmetler karşılığında milletin desteğini alıyor. Kocaeli bize göre örnek ve model bir il konumunda. Hizmete açık değerli yöneticiler sayesinde birlikte önemli hizmetleri yönetmeye devam edeceğiz" dedi.

 

MUHTARLAR ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ

Muhtarlar Federasyonu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Vekili Özak, muhtarlarla birlikte çalıştıklarını, önemli konuları istişare ettiklerini dile getirdi. Başkan Vekili Özak, "Muhtarlar bizim çalışma arkadaşlarımızdır. Onları ekip arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Bu bakımdan hizmetlerimiz daha olumlu ve yerinde oluyor. 'Kentte ne varsa köyde de o olacak' sloganıyla hizmetlerimiz devam ediyor. Köylerde kültür merkezleri, köy fırınları, çevre düzenlemeleri, tarım ve hayvancılıkta danışmanlık gibi hizmetler veriyoruz" şeklinde konuştu.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817