Kocaeli Taşköprülüler’e Eğitime katkı ödülü
 Kocaeli Taşköprülüler Derneği, yaptığı faaliyetler ve özellikle de okuyan çocuklara yönelik etkinlikleri ile adından sıkça söz ettiren bir dernek.

Bu yönü nedeniyle takdir gören Kocaeli Taşköprülüler Derneği adına Başkan Yasin Sönmez’e, İlimtepe İlkokulu tarafından teşekkür plaketi verildi. Dernek, özellikle taşımalı sistemle okuyan öğrencilerin okullarına rahat gitmeleri, kız öğrencilerin mağdur olmaması için dernek binasında her sabah kahvaltı vererek adını duyurmuştu. Bunun yanı sıra Üniversite öğrencilerine de burs veren dernek, bir süre önce de İlimtepe İlkokulu’nun ihtiyacvı olan bir kapıyı yaptırarak eğitim alanına olan desteğini sürdürdü.

İlimtepe İlkokulu Müdürü Ahmet Karakaş, Müdür yardımcıları Bahtiyar Yılmaz ve Engin Ertürk, eğitime olan katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi hazırladılar ve dernek adına Başkan Yasin Sönmez’e takdim ettiler. Yasin Sönmez, bu nezaket ziyareti ve plaketin kendilerini duygulandırdığını, bundan sonra katkılarının devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817