banner2779
banner2752
banner2750

“Kocaelili sporcular çok şanslı”
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporun alt yapısına yönelik tesisleşme çalışmaları kenti ziyaret eden yabancı konuklardan da büyük beğeni görüyor. Kısa bir süre önce Kocaeli’ne gelen bir grup Hintli güreşçi Büyükşehir Belediyesi’nin sporun hizmetine sunduğu tesislerine adeta hayran kaldı. Tesisin bir sporcu için hayati önem taşıdığına vurgu yapan konuk sporcular, “Bizim ülkemizde maalesef böyle tesisler yok. Kocaelili sporcuları çok şanslı” yorumunu yaptı.

 

KAĞITSPOR’UN KONUKLARI OLDULAR

Hindistan’ın Bombay kentinden gelen Yoges Dadge, Reges Dadge, Muhammet Umar, Shokı Kartar ve Shusi Kumar adlı beş kişilik yabancı güreşçi grubu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Güreş Şube Sorumlusu Savaş Akpolat ve diğer yetkililer tarafından ağırlandı.

 

TESİSLERE HAYRAN KALDILAR

Hintli sporculara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesisleri gezdirildi. 50. Yıl, Sekasem ve Olimpik Buz Sporları Salonu’nu ziyaret eden konuklar tesislere adeta hayran kaldı.

 

KOCAELİLİ SPORCULAR ÇOK ŞANSLI

Sekasem’de güreş antrenmanını izleyen konuk sporular daha sonra kendileri de burada kısa süreli bir çalışma yaptı. Tesislerin bir sporcu için büyük önem taşıdığını vurgu yapan Hintli sporcular, kendi ülkelerinde böylesine donanımlı tesislerin bulunmadığını dile getirdi. Kocaeli’nde spor için her şeyin düşünüldüğünü gördüklerini kaydeden sporcular, “Kent sanki spor için düzenlenmiş. Tesisler ve yatırımlar çok iyi düşünülerek hayata geçirilmiş. Kocaelili sporcular gerçekten çok şanslı.” ifadelerini kullandı. Hintli sporcular kendilerini en iyi şekilde ağırlayan başta Başkan İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

 

YAĞLI GÜREŞLERE İLGİ

Öte yandan konuk güreşçi grubuna Kağıtspor yetkilileri tarafından ata sporu yağlı güreşler konusunda bilgi aktarıldı.  2011 Dünya Şampiyonu Nazmi Kahveciler Hintli Sporculara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Altın Kemer Yağlı Güreşleri ile ilgili bilgi verdi ve müsabakaların yapıldığı Seka Park alanını gezdirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751