banner2779
banner2752
banner2750

Kocaeli’nde paintball heyecanı yaşanacak
 Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Paintball Şampiyonası'nın 3. ayağı 13 Eylül Cumartesi (yarın), Kocaeli’nde başlayacak. İki gün sürecek olan 3. etap müsabakaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gözde spor tesislerinden SEKA Sporcu Eğitim Merkezi’nin bahçesinde gerçekleştirilecek. Müsabakalar 08.00’de başlayacak.

 

TÜRKİYE’NİN HER BÖLGESİNDEN SPORCU GELECEK

3. Ayak Kocaeli Kupası’na Türkiye’nin birçok bölgesinden paintballcuların yer aldığı 10 takım katılacak. Beş kişiden oluşacak takımlar, yarın (cumartesi) yarı final, pazar günü ise final müsabakaları oynayacak. Aynı gün derece alan takımlar belirlenmiş olacak. Müsabakalar sonucunda ilk üçe girmeye hak kazanan takımların sporcularına madalya ile takımlara kupa verilecek.

 

SEKASEM TERCİH EDİLDİ

Türkiye Paintball Şampiyonası, nisan ayında Gaziantep’de oynanan ilk ayak müsabakası ile start almıştı. İstanbul’da ağustos ayında oynanan ikinci ayağın ardından Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu üçüncü ayağın Kocaeli’nde oynanmasına karar verdi. Söz konusu kararda Büyükşehir Belediyesi’ne ait SEKA Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM)’nin paintball müsabakaları için her açıdan uygun olması etkili oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751