banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kocasıyla kavga eden kadın balkondan atladı
 Körfez’de meydana gelen olayda kocası ile kavga eden bir kadın evinin balkonundan atladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Körfez Kuzey Mahallesi Kendir Sokak No:3 adresinde ikamet eden, ismi öğrenilmeyen karı koca kavga etmeye başladı. Sinirlerin oldukça gerildiği kavga sonrası sinir krizi geçiren kadın evini balkonunda atladı. Üçüncü kattan beton zemine düşen kadın kanlar içinde yerde kaldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alına kadının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, koca ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826