KÖGYAR-DER’de Değişim Zamanı

BAŞKAN DEĞİŞECEK

Körfez ilçe merkezli olarak kurulan ve kurucu başkanlığını Erhan Bilgiç’in yürüttüğü Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği (KÖGYAR-DER)’nde kongre heyecanı yaşanıyor. Son dönemde özellikle eğitim alanında yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren, gençlere sağlanan burslar ve diğer uygulamalarla yalnızca Körfez’de değil, aynı zamanda Kocaeli genelinde de dikkat çeken derneğin başkanı değişecek.

TUGAY POLAT TEK ADAY

Mevcut başkan Erhan Bilgiç’in yeniden aday olmayacağı genel kurulda Körfez siyasetinin tanınmış ve etkili isimleri arasında yer alan, aynı zamanda İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Tugay Polat’ın tek aday olarak girmesi bekleniyor.

YENİ PROJELERİ VAR

Tütünçiftlik merkezinde bulunan Petrolcüler İş Hanı 3. katında bulunan dernek merkezinde gerçekleşecek olan kongre perşembe günü saat 17.00’de, çoğunluğa bakılmaksızın düzenlenecek. Üyelerin desteğini arkasına alan başkan adayı Tugay Polat ile yönetiminin, başta eğitim olmak üzere birçok alanda Körfez ve Kocaeli gençliğine destek olmak üzere projeler geliştirdiği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817