Köken ‘e Mekke’den Misafir
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kendisini ziyarete gelen Suudi Arabistan Mekke Savcısı Ahmed Alrmınzani ile ikindi namazının ardından bir süre sohbet etti.

Kandıra Belediye başkanı Ünal Köken, göreve geldiği günden bu güne kendisine yapılan ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Bu ziyaretler esnasında vatandaşların istek ve temennilerini de dinleyen başkan Köken’e bir ziyarette kutsal topraklardan gerçekleşti. Mekke’de savcı olarak görev yapmasının yanında aynı zamanda babası eski Mekke imamı olan Suudi Arabistan Mekke Savcısı Ahmed Alrmınzani tarafından ziyaret edilen Köken, Şefik Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından misafiri ile sohbet ederek Türkiye’yi ve dışarıda Türkiye’ye bakış açısının nasıl olduğunu sordu.  Vatandaşların da katıldığı sohbet içilen tavşan kanı çaylar ve Müslüman ülkeler üzerine yapılan değerlendirmelerle devam etti.

TÜRKİYE İSLAM ALEMİNİN KAHRAMANI

Yapılan sohbette bir değerlendirme yapan ve devlet olarak Türkiye’nin her geçen gün daha da güçlendiğini ve İslam alemine önder bir ülke haline geldiğini ifade eden Ahmed  Alrmınzani, ‘’ Özellikle İslam aleminde Müslümanlara sahip çıkan ve yapılan zulümlere tek dur diyen ülke Türkiye. Bu sahip çıkma ve zulme direniş Türkiye’yi devlet bazında olmasa da İslam halkları arasında kahraman yapıyor. Türkiye Müslümanların direnişin, yeşeren hayallerin ve kendine güvenin, İslam aleminin ümitli yarınlarının bir timsali ve örneği olarak öne çıkıyor’’ dedi.  Başkan Köken ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, camide okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ve yaptığı değerlendirme için Alrmınzani’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817