banner3047

KÖKEN, KERMESTE AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİ
 Programda konuşma yapan  Başkan Köken, “Bu millete hizmet eden tüm Devlet büyüklerimizi Cenabı Mevla korusun dedi.  Milletimizin bekası ve yarınlarımız için mücadele ediyoruz diyen Başkan Köken, teknolojik çalışmalarla yarınlarımızı milletlerarası rekabete hazırlayacak nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu emeklerimizin hedefinde olan tek şey ise  güçlü bir Türkiye’dir diyerek millet olarak güçlü bir yürüyüşün ve sahiplenmesinin gücüne dikkat çekti. Gençlerin yetişmesinde yarınlara hazırlanmasında çaba harcayanlara şükranlarını sunan Başkan Ünal Köken, yerel yönetimler olarak gençlere destek olmak için çalışmalarını canla başla sürdürdüklerini belirtti.

Açılışın ardından eşi Elif Köken ve oğluyla  kermesi gezerek alışverişte bulunan Başkan Köken, yardım için atılan her adımda hayır vardır dedi.

El işi ürünlerden ve hediyelik eşyalardan satın alarak hayır kermesine destekte bulunan Elif Köken ve Başkan Ünal Köken, vatandaşlarla da bolca sohbet etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.