banner3047

KÖKEN PERSONEL İLE İFTAR AÇTI
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Belediye  personeliyle birlikte Kerpe Verd Otelde iftar yemeğinde bir araya geldi. Kerpe Verd otelinde verilen iftar yemeğine Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Belediye Başkan Yardımcıları, yanı sıra Belediye meclis üyeleri birim müdürleri ve personelinden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı. İftardan önce bütün masaları dolaşan Başkan Köken Personeli selamladı.

 KANDIRA’MIZ KAZANACAK

İftar programında konuşan Başkan Köken,”Bizler bir ve beraber olmak zorundayız. Küçük işlerle ufak tefek meselelerle kendimizi oyalamamalıyız. Bizler Kandıralı Olarak içimizden farklı projeler çıkartıp Kandıra’mıza neler kazandırabiliriz Kandıra’mıza hangi eserler bırakabiliriz bu düşünceyle meşgul olmalıyız. Bu sadece bizim işimiz değil, sadece Ünal Köken’in düşüncesiyle olmayacak Belediye Meclis üyeleriyle, belediye çalışanlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla hep birlikte biz bu kararların hep birlikte almamız lazım. Allah’ın izniyle ben buna inanıyorum bizler bunu yapacağız biz hep birlikte bu işleri bu güzellikleri bu Kandıra’mıza kazandıracağız. Birbirimizi sevelim birbirimizi sayalım sonuçta biz güzel işler yapacaksak Kandıra’mız kazanacak bırakmış olduğumuz eseri Kandıra’mıza bırakacağız. Bu güzel ortamı sağladığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Sevgiyle muhabbetle selamlıyorum Allah yardımcımız olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.