KÖKEN YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Çarşı mahallesi ve Çarşı Camii’nin mevkiinde incelemelerde bulunan Kandıra Belediye Başkanı  Ünal Köken yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü son olarak çarşı caminin alt tarafına bayanlara özel şadırvan ve WC yapım çalışmalarına başladı. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkan Köken, personeli ile  görüşerek çalışmalar hakkında bilgi edindi ve çarşı mevkiinde bulunan eksiklikler konusunda da uyarılarda bulundu. Başkan Köken’e çevre esnafı yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini dile getirdiler ve gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Köken ile belediye ekiplerine sonsuz teşekkürlerini sundular.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken açıklamasında “Kandıra’mız turizm kentti, adına yakışır modern bir ilçe haline getirmek için  tüm mahallerimizde eksiklerimizi görüyor ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817