KÖKEN’DEN PLAKET TAKDİMİ
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, Ak Parti Kandıra Gençlik Koları Başkanı Murat Ölmez, Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi İskender Yazıcı, Ak Parti Kandıra eski Gençlik Kolları Başkanları Ayhan Kılıç ve Erhan Öztürk ziyarette bulundu.

Seçim çalışmaları boyunca yoğun emek harcayan mahalle muhtarları, müşahitler ve vatandaşlara plaket veren Başkan Köken, ziyaretine gelen misafirleriyle hem gündem değerlendirmesi yaptı hem de onlara plaket takdim etti.

 

“Azimle Aşkla Yürüyeceğiz”

1 Kasım seçimlerinde çalışan dava arkadaşlarımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz diyen Başkan, partimizde bayrak değişimleri olsa da memleket sevdalısı olan tüm davadaşlarımızla el ele vererek çalışacağız. Ülkemiz için genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu yoldan azimle, aşkla yürüyeceğiz dedi. 

 

“Genç Nüfusun Avantajlarını Değerlendireceğiz”

Vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Başkan Köken, birlik ve beraberlik mesajları vermeye devam ettiği konuşmasında; “ önümüzdeki engelleri sadece ve sadece çalışarak aşacağız. Genç bir nüfusa sahip olmanın verdiği avantajları da  iyi değerlendireceğiz. Gençlerimizin vatanını milletini ve bayrağını seven bir birey olarak yetişmesi için çaba sarf ediyoruz. Gençlerimize güveniyoruz, onların ürettiği  yeni fikirlere her zaman açık olacağız  diyerek gençlerin yanında olduklarını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817