Körfez Belediyesi 17 Ağustos’u Unutmadı

Çelenk Sunumu Yapıldı

Merkezi Kocaeli olan Marmara Depremi’nin 15. yılında deprem şehitlerini anmak için düzenlenen program, 15 Ağustos Cuma günü sabah 9.30’da Deprem Anıtına çelenk sunulması ile başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program saygı duruşu ile sona erdi.

Anma programına Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez İlçe Hava Radar Mevzi ve Garnizon Komutanı Binbaşı Savaş Erdoğan, Körfez Belediye Başkanvekili Faruk Denli, Körfez İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Belediye Meclis üyesi Nilgün Solakoğlu ve belediye birim müdürleri katıldı.

Mevlüd-i Şerif Okunacak

Anma programlarının bir sonraki ayağı olan 17 Ağustos 2014 Pazar günü ise Saat:10.30'da Körfez Asri Mezarlığını ziyaret ve akabinde Mevlüd-i Şerif ile devam edecek. Tüm Körfez halkının davet edildiği programda okunan dualar sonrası deprem şehitleri ruhuna Körfez Belediyesi misafirlerine çeşitli ikramlarda bulunacak.

Körfez Belediye Başkanvekili Faruk Denli, Körfez Belediyesi olarak deprem şehitlerinin acısını ilk günkü gibi hatırladıklarını belirtirken bundan sonraki süreçte de düzenlenen programlarla yakınlarını kaybedenlerin acısını paylaşacaklarını söyledi. Denli, bir daha böyle acıların yaşanmaması için Körfez Belediyesi olarak gerekli çalışmaların yapıldığını da sözlerine ekledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817