Körfez Belediyesi Cadde  Esnafını sokak kahvaltısında buluşturacak
 Körfez Belediyesi, sorunları konuşmak ve yapılması istenenleri belirlemek için 8 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da Ağadere Esnafıyla kahvaltıda bir araya gelecek.

Tütünçiftlik Ağadere Caddesi Çeşme Sokak’ta hazırlanacak olan sokak kahvaltısında bir araya gelecek olan esnaf, Belediye Başkanı İsmail Baran’la sorunlarını paylaşacak. Burada esnafla sohbet edecek olan Baran, esnafın şikayetlerini dinleyerek, yapılacak olan çalışmaları belirleyecek.

Personelle piknik

Körfez Belediyesi, bir diğer etkinliği de personeliyle gerçekleştirecek. 6 Eylül Cumartesi günü Kartepe Seka Kamp Piknik Alanı’nda bir araya gelecek olan Körfez Belediyesi personeli ve aileleri piknik yapacaklar.

Etkinlikte, Körfez Belediyesi T.H.M. koro konseri, çocuk oyunları, animasyon gösterileri, yarışmalar yapılacak. Hediyelerin de verileceği etkinlikte, öğlen yemeğinde ızgara ikram edilecek. Personel ve aileleri, Hereke Hizmet Binası’ndan 09.45, Merkez Bina, Teknik Hizmetler ve eski Hizmet Binası önünden saat 10.00’da kalkacak servislerle alınacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817