KÖRFEZ BELEDİYESİ TEMİZLİK FAALİYETLERİNDE ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR HİZMET VERİYOR
 Ekipleri Çalışmalarını Titizlikle Yürütüyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından tüm mahallelerde başlatılan seferberlik kapsamında çalışmalarını sıklaştıran ekipler, bir yandan ot temizliği, molozların kaldırılması işleriyle birlikte kentte bulunan cadde ve sokakları temizleyip, evsel atıkları toplarken, diğer bir yandan da çöp konteynerlerinin bakım, onarım, yenileme ve dezenfeksiyon işlerini titizlikle yerine getiriyor. Modern sistemler ile son teknoloji ürünü araç ve gereçler kullanılarak gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışması kapsamındaçöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı günde 70 konteynır yıkayarak alışılmışın dışında bir hizmet sunuyor.

Körfez Pırıl Pırıl

Yaz döneminde arı gibi çalışan belediye ekipleri rehavete kapılmadan aynı özveriyi şu anda kış sezonuna hazırlıklarında da devam ettiriyor. 120 kişilik personeliyle her gün Körfez’in geneline yayılan belediye ekipleri, her gün belirli saatler kentin mıntıkasını gerçekleştiriyor. Vatandaşların daha sağlıklı ortamda hayatlarını sürdürebilmesi adına sürekli yeni projeler üreten Körfez Belediyesi, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısı ile Körfez’i pırıl pırıl yapıyor.

Köşe Bucak Temizlik

Körfez Belediyesi’nin modern araç ve gereçlerle yürüttüğü çalışmalarda, mekanik süpürme ve yıkama ekipleri ile ana arterlerdeki yollar, yaya alanları, üst ve alt geçitler temizleniyor. Körfez’in ihtiyaçlarına cevap verebilecek özel tasarımlı yüksek basınçlı yıkama araçlarıyla meydanlar, kaldırımlar, tüneller ve oto bariyer sistemleri, demir korkuluklar yıkanıyor. Yapılan çalışmalar çerçevesinde, duvar yazıları, kağıt afişler kaldırılarak çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet veren tüm kirlilik unsurlarına çözüm getiriliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817