banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE AMATÖRLER BİRLEŞTİ


Oluşan yeni yönetim kurulu düzenlenen kahvaltılı bir programla kamuoyuna tanıtıldı. Tütünçiftlik Nazende tesislerinde kahvaltılı olarak gerçekleşen toplantıya Birlik Başkanı Tarık Gürgen, Başkan Vekili Muhammed Emin Kılıç, Genel Sekreter Murat Durul ve yönetim kurulu üyeleri İsmail Caferoğlu ile Eren Koç katıldı.

Toplantıda birliğin kuruluş amacı, çalışma programı ve ilçedeki sporun son durumu, pandemi dönemi sonrasında yapılacak çalışmalar anlatıldı. Körfez’de sporun konuşulduğu toplantıda görüşler de alındı ve yalnızca futbolun değil diğer branşların da yeni dönemde aktif olacağı, önem verileceği söylendi.

KÖRFEZ’İN SPORU İÇİN BİR ARAYA GELDİK

Oturumda ilk olarak konuşan Başkan Tarık Gürgen, “Birliğimiz 2016 yılında kuruldu. Körfez ilçede neler yapabiliriz, spora ne katkı sunabiliriz diye dertlendik ve böyle bir oluşum içine girdik. 2020 yılında koronavirüs konusu ortaya çıktı. Pandemi süreci ile birlikte vefat eden kulüp başkanlarımız, yöneticilerimiz ve futbolcularımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

30 AĞUSTOS İÇİN FUTBOL TURNUVASI

İlçemizdeki amatör spor kulüpleri ile bir araya gelerek fayda sağlanması için istişarede bulunduk. Genç bir ekiple yola devam etmek istedik. Bunu da kurullar oluşturarak yaptık. Bu şekilde projeler oluşturduk. Bir hafta sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir futbol turnuvası düzenleyeceğiz. Türkiye orman yangınlarına karşı büyük bir mücadele verdi. Bölgenin yeşillendirilmesi adına birlik ve kulüplerimiz olarak 1041 fidan bağışımız olacak.

TEMSİLİYETE GÖRE

Sonrasında gençlere projelerimizle destek olacağız. Sporcularımızın sağlığı ile ilgili çalışmalarımız olacak. Yöneticilerimizi oluştururken temsiliyete dikkat ettik. Antrenörlerimizi temsilen İsmail Caferoğlu hocamızı, salon sporlarımızı temsilen Eren Koç hocamızı ve kulüplerimizi temsilen Murat Durul ve Muhammed başkanımızı asil yönetim kurulunda değerlendirdik. Buna tüm kulüplerimiz onay verdi.

LOKAL DE TAMAM

Körfez gençliğine hizmet eden 20 tane aktif amatör spor kulübü bulunuyor. Bunlardan 17 tanesi birliğimize üyedir. Diğer 3 kulübümüzle de görüşüyoruz. Bir kulüp binası gerekiyordu. Esenspor kulübünün stat alanında bulunan binasını birliğimize tahsis etmesi ile bu sorun da giderildi. Burada gerekli düzenlemeleri yapacağız. Halkımıza açık bir lokal olacak. Büyükşehir ve Körfez Belediyesine kulüplerimize destek oldukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BİRLİKTELİK ÇOK ÖNEMLİ

Gürgen’in ardından söz alan Başkan Vekili Muhammet Emin Kılıç ise birliğe üye olan kulüpleri tanıttı. Kılıç, “Kulüplerimizin yüzde 90’ı bu çatı altında birleşti. Tek tek konuşmak ve uygulamaya geçmek yerine birliktelikle hareket ediyoruz. Amacımız hepimizin aynı. Çocuklarımıza gençlerimize dokunabilmek eğitim verebilmek gayemizdir.

HANGİ KULÜPLER VAR?

Çamlıtepe Spor Kulübü, İlimtepe GB Spor Kulübü, Kirazlıyalı Spor Kulübü, Kocaeli Kuşak Spor Kulübü, Körfez Atılım Spor Kulübü, Körfez Azerbaycan Spor Kulübü, Körfez BLD Hereke Yıldız SK, Körfez Esen Spor Kulübü, Körfez Hereke Avcılar Atıcılar İhtisas SK, Körfez Birlik SK, Körfez Şampiyonlar Savunma Sanatları SK, Körfez Vefa SK, Taşköprü Birlik SK, Yeniyalı Barbaros SK ve Yukarı Hereke Uzak Doğu SK şu an için bizimle birlikteler. Kurullar oluşturuldu. Kulüp yöneticilerimiz bu kurullarda görevler aldılar. Birlikte Faydalı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu.

TURNUVA DÜZENLENECEK

Genel Sekreter Murat Durul da konuşmasında, “Körfez’de elimizden geldiği kadar güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Yeni projelerimiz olacak. Yakın zamanda İzzet İbiş Minikler Futbol Turnuvamızı düzenledik. Şener başkanımız bize şunu söyledi, “Siz projenizi yapın hep birlikte hayata geçirelim… Onun için çocuklara yönelik projeleri hayata geçiriyoruz. 23 Ağustos’ta 2007-2008 doğumlu çocuklara yönelik minikler futbol turnuvamız olacak. Güzel bir birliktelik ortaya koyacağız” diye konuştu.

TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYORUZ

Yöneticilerden İsmail Caferoğlu ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Körfez ilçemizde spor antrenörleri, daha önce futbol oynamış, futbolcu arkadaşlarımızı bu çatı altında birleştirmek istiyoruz. Tek başımıza bir şey yapamayacağımız biz de biliyoruz. Birlikten güç doğar anlayışı ile tek çatı altında hareket etmek istiyoruz. Bundan sonra yapacağımız şeyler daha çok eğitim kısmı ile ilgili şeyler olacak. Yeni lokalimizde eğitimlerimize başlayacağız. Spora ve hayata dair bilgiler vereceğiz. Şu an pandemi döneminde resmi maçlar oynayamıyoruz. Körfez Belediyesi’nin katkıları ile 23 Ağustos itibarıyla turnuvamız olacak. Bu turnuva güzel şeyler ortaya çıkacak. Buradaki amaç kulüplerimiz ve spor adamlarının birlikteliğini perçinlemek”.

İYİ İŞLER ORTAYA ÇIKACAK

Son olarak söz alan Eren Koç da şöyle konuştu: “Farklı branşlarla ilgili de bu çatı altında faaliyetlerimiz olacak. Her alanda etkinliklere imza atacağız. Birlik olarak hedefimiz çocuklarımızın ilgisini çekecek işlere imza atacağız” açıklamasında bulundu.

KÖRFEZ KULÜPLER VE SPOR ADAMLARI BİRLİĞİ

Tarık Gürgen                          (Başkan)

Muhammed Emin Kılıç          (Başkan Vekili)

Murat Durul                           (Genel Sekreter)

İsmail Caferoğlu                    (Yönetim Kurulu Üyesi)

Eren Koç                                (Yönetim Kurulu Üyesi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Futbolcu 3 yıl önce

Bu yönetim Körfez’de ses getirir

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751