Körfez Ensar'dan İmam Hatip'de İftar Sofrası

Şube başkanı Özcan Efe ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar buluşması Emlak Konut Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşti. Okul öğrencileri ve velilerin de katıldığı iftar büyük ilgi gördü.

700 KİŞİ KATILDI

Yaklaşık 700 kişinin birlikte oruçlarını açtığı programa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, okul müdürü Mehmet Çelik, okul öğretmenleri ve öğrenciler ile aileleri katıldı. Buluşma sırasında konuşan şube başkanı Özcan Efe, imam hatip öğrencileri ile böylesine bir akşamda bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

“İMAM HATİPLER ÇOK BAŞARILI”

İftara gösterilen ilginin kendilerini sevindirdiğini kaydeden Başkan Efe, “Gençlerimizin gözlerine bakınca ne kadar güçlü ve irade sahibi bir neslin yolda olduğunu görüyoruz. Bu durum hepimizi gelecek adına ümitlendiriyor. İmam hatipler ülkemizin yüz akı ve başarı düzeyi yüksek okullarıdır. Bizleri bu akşam yalnız bırakmadığınız için yönetim kurulum adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Söğüt: "İmam Hatipte Okumak Ayrıcalıktır "

İftar buluşmasında halka seslenen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “Ensar Vakfı Körfez Şubesi yönetim kurulumuzu düzenlenen bu görkemli program dolayısıyla tebrik ediyorum. Gençlerimiz, yani sizler bu ülkenin geleceğimizsiniz, yarınlarımızsınız. "İmam Hatipte Okumak Ayrıcalıktır " Eğitim alanında her zaman sizleri destekleyeceğiz. Bu akşam imam hatip liseli öğrencilerimiz ve aileleri ile bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

ÇAY EŞLİĞİNDE SOHBET

Düzenlenen etkinlikte okunan ezanla birlikte ikramlarla oruçlar açıldı. Etkinlik sonrasında okul idaresi, iftar organizasyonu dolayısıyla Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe’ye günün anısına plaket takdim ederken, Efe de çiçek takdiminde bulundu. Buluşma içilen çaylar eşliğinde yapılan sohbetle devam etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817