Körfez İYİ Parti’de  Mahalleler Yapılanıyor

Atamaların kısa zaman içinde yapılması bekleniyor

İSİMLER DEĞERLENDİRİLDİ

İYİ Parti’de güçlü bir yapılanma sürecinde bulunan Körfez teşkilatında önemli çalışmalar yapılıyor. Son olarak ilçedeki yeni mahalle başkanlarının atanması sürecine giren ve bazı isimleri belirleyen Tugay Polat başkanlığındaki teşkilat komisyonu, son toplantısını önceki akşam gerçekleştirdi ve gündeme gelen aday isimlerin değerlendirmesini yaptı.

KOMİSYON TOPLANDI

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı Tugay Polat’ın başkanlığındaki toplantıya komisyon üyeleri; Mustafa Durmuş, Mehmet Yaşar Uzuner, Murat Balıkçı ve Abdurrahman Akbay katıldı. Toplantıda gündeme gelen mahalle başkan adayları tek tek ele alındı. Heyet bazı isimler üzerinde de mutabakata vardı.

TÖREN DÜZENLENECEK

Bu arada yeni mahalle başkanlarının atanması çalışmalarının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Gerçekleşecek atamalar sonrasında düzenlenecek görkemli bir programla yeni başkanlara görevleri ve atama belgeleri resmi olarak verilecek. Öte yandan yine aynı törende İYİ Parti’ye katılacak isimlere de rozetleri takılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817