Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi yeni binada toplandı
 Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi  Yeni Yapılan Tütünçiftlik Kültür Merkezinde kendilerine ait yeni yerlerinde ilk toplantısını yaptı.

 

İsmail Baran’a Teşekkür

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal ve yönetimi, kendilerine ferah ve nezih bir çalışma ortamı sunan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.  Kadın Meclisi Başkanı Baykal, ‘‘Kurulan yeni yönetimiz ile Birlikte amaç ve vizyonumuzun paralellik gösterdiği Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a vermiş olduğu desteklerden dolayı  teşekkür etmek istiyorum, yeni dönemin Körfez için hayırlı olmasını diliyoruz’’ dedi.

 

Toplumun Temelini Aile Oluşturmakta

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal kadın meclisinin kuruluşu amaçlarıyla ilgili ise    "Kadın meclisimizin kuruluş amacı Körfez'de yaşayan kadınların sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri getirmek. Toplumun temelini oluşturan ailede, anne sorumluluğunu üstlenme önemini anlamak ve anlatmak yönettim kurulu üyelerimle birlikte bu ilkeden taviz vermeden bu dönemde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Çalışmalarımız Tüm Körfezi Kapsayacak

Kadın Meclisi olarak özellikle gençlerin, kadınların ve engellilerin hayat standardını artıracak çalışmalara imza atacaklarını belirten Baykal, üretilen her projelerin kendileri için değerli olduğunu söyledi. Aynı zamanda Baykal Her Evden her aileden bir kadına bir anneye bir kardeşe ulaşmayı hedeflediklerini ve bu sayede ise yapmış oldukları  projeler ile Körfezin geneline ulaşmak istediklerini belirtti. Baykal çalışmalara başladıkları ve önümüzdeki günlerde Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisinin bir çok projeyi faaliyete geçireceğini  de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817