KÖRFEZ LOJİSTİKÇİLER’E BRİFİNG
 Körfez Lojistikçiler Derneği Başkanı Veysel Şenol ve yönetimi limana davet edildiler. Klimanda yetkililer tarafından konul edilen dernek yönetimine, iskeledeki çalışmalar ve vinçlerin hareketleri hakkında bilgiler verilerek, tırların giriş-çıkış düzeni anlatıldı. Limanda 100 araçlık bir park alanı olduğu ve buradaki ağır vasıtaların düzeni, hareket alanları da anlatılarak, dernekten üyelerine de konuların aktarılması istendi.

Bilgi verilmesinden çok memnun olan Dernek Başkanı Veysel Şenol, ‘’Körfez Lojistikçiler Derneği ilçedeki ağır vasıta trafiğinin yaşamı etkilemeden devam etmesi için çaba harcayacaktır. Liman yetkilerinin de bunun farkında olduğunu görmek ve derneğin kendilerine destek vermesini istemeleri bizi mutlu etti. Yetkililerle karşılıklı görüşerek liman hizmetlerinin aksamadan ve halka zarar vermeden yapılmasını sağlayacağız. Derneğimiz ve üyelerimiz bu taşımacılık konusunda tecrübeliler’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817