Körfez Meclisi’ne Silahla mı Giriliyor?

Özellikle muhalefetin zaman zaman yaptığı yerli yersiz çıkışları nedeniyle sürekli gerilen bir ortamda ilginç bir olay kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Buna göre zaman zaman yaşanan şiddetli tartışmaların içinde yer alan bazı meclis üyelerinin toplantılara ve belediye hizmet binasına silahla girdikleri öne sürülüyor.

BİRİ KÜFÜR EDERSE…

Ortaya atılan ve özellikle de muhalefet meclis üyeleri üzerinde yoğunlaşan bu yanlış tavrın nasıl sonuçlar doğuracağı ve olası büyük bir olaya sebebiyet verip vermeyeceği merak ediliyor. Bu konuda Körfez Belediyesi yönetimine de açık bir şekilde uyarıda bulunuyoruz: Körfez Meclisi sert tartışmaların yaşanabileceği bir yer. Bir kişinin başka bir kişiye ağır hakaret içeren bir sözü yanlışlıkla da olsa kullanması durumunda yaşanabilecekler ortada.

TEDBİRLERİ ALIN!

Şayet belediye hizmet binasına belinde silahla bir meclis üyesi ya da sıradan bir vatandaş güvenlik personeli ve X-Ray cihazı olmasına rağmen girebiliyorsa ödenmesi çok zor olan ağır sonuçları olabilir. Bu bedel ödenmek istenmiyorsa belediye yetkilileri acil olarak bu duruma el atmalı, gerekli tedbirleri almalı…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817