banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ PAZARCILAR ODASI ÜYELERİ HİJYEN EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADILAR
 Yeni yasa gereği gıda hizmetleri veren işyerleri ile satışını yapanların alması mecburi olan hijyen eğitimini, Körfez Pazarcılar Odası’nın 52 üyesi tamamlayarak belgelerini aldılar.

Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, konuyla ilgili olarak verdiği bilgide, 52 üyelerinin pazarlarda gıda maddeleri üzerine satış yaptığını belirterek, ‘’Bu üyelerimiz hijyen eğitim kurslarını tamamlayarak sertifikalarını aldılar. Vatandaşlarımıza gıda maddelerini sunarken temizlik konusuna zaten ilgi gösteriyoruz. Ancak, üyelerimiz hijyen konusuyla ilgili bilmesi gerekenleri de bu kursla öğrenip, belgelerini alarak yasal mevzuatı da yerine getirdiler’’ dedi.

Ezidi’lere yardım

Zafer Şahin, pazarcı esnafının Şengal’de yaşanan drama da sessiz kalmadıklarını ifade ederek, ‘’Işid tarafından katledilen Ezidi Kürtleri ve Türkmenler’in dramına sessiz kalmadık. Üyelerimizle birlikte kampanya başlattık. Toplanan nakdi yardımlar gıdaya çevrilip, eziyet gören insanlara yardım olarak gönderilecek’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751