banner2779
banner2752
banner2750

Körfez ve Darıca’da sürücü Sınavlarına müfettiş

Körfez ve Darıca’da sürücü belgesi alan vatandaşların başarı düzeyinin yüksek olması nedeniyle uygulamalı sınavlara Ankara’dan müfettiş gönderildi.

Önceki gün uygulamalı direksiyon sınavı için Tütünçiftlik Sahile inen kursiyerler ve kurs görevlileri gördükleri manzara karşısında şaşırdılar. İl, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Müdür yardımcıları, beraberlerinde Ankara’dan gelen denetleme görevlisi müfettişle birlikte sınavları incelemeye geldiler.

Gerekçe olarak, Kocaeli’nin iki ilçesinde Körfez ve Darıca’da başarı oranının yüksekliği gösterildi ve yapılan uygulamalı sınavlar müfettiş nezaretinde yapıldı. Kurs yetkilileri bu duruma tepki göstererek, ‘’Biz diğer yerlerden başarılıysak bu eğitimi tam ve uygun araçlarla vermemizden kaynaklanıyor. Başarısızlığın neden yerine, başarının nedenini araştırıyorlar’’ dediler.

Sınav sonrasında müfettişlerin sıfır hata araması nedeniyle eğitmen ve gözetimciler baskı altında kaldı ve sınavlardan kalma oranı yükseldi. Müfettişin, elinde metreyle park eden araçlarla kaldırım arasındaki mesafeyi dahi ölçtükleri belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751