banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Vefa Sk  Finallere Çıktı

Körfez Vefa SK Kulübünü ve Körfez’i başarıyla temsil eden Cevat Ademi (İstanbul'da Alibeyköy Spor Eski Futbolcusu), Erdem Üstün ( Fransa'da Haut-Giffre Fc ve Cluses-Scionzier Fc Eski Futbolcusu) ve Halil Kılıç (Kocaeli'de Yarımca Spor ve Körfez Belediye Spor Eski Futbolcusu) oynadıkları başarılı oyunla namağlup olarak çeyrek finalde oynamaya hak kazandılar.

Körfez Vefa SK Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç, sportmenliği ön plana alarak oynanan maçların çekişmeli ve zevkli geçtiğini söyledi. Pandemi dönemi ile gündeme gelen ve tercih edilen sporlardan olan ayak tenisinin önümüzdeki aylarda daha da yaygınlaşması bekleniyor.

İstanbul Ataşehir’de düzenlenen ve 24 takımın katıldığı turnuvayı bu konuda tecrübeli olan Körfez Vefa SK Kulübü organize etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751