Körfez Vefa Sk. Masa Tenisi Düzenledi

Geçtiğimiz ay içinde ayak tenisi turnuvası düzenleyen ve 32 takıma ev sahipliği yaparak, İstanbul’a dahi örnek olan Körfez Vefa SK. Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç, mesafe ve hijyen kurallarına kolay uyulabilecek yeni bir heyecana imza attı.

Yapılan açıklamaya göre 22 Temmuz’a kadar bu turnuvaya katılmak isteyen kişi ve ya guruplar kulübe kayıt yaptırabilecekler.

Protokol ve ilçede tanınan kişilerin yanı sıra marka olmuş isimlerin de katılması beklenen masa tenisi turnuvası, Körfez Vefa SK Kulüp tesislerinde yapılacak. Kayıtların tamamlanmasından sonra kura ile maçlar belirlenecek ve heyecan başlayacak. Turnuvada, hijyen, mesafe ve maske kurallarına uyulacak. Turnuva 24-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817