KÖRFEZ VEFA SPOR YÖNETİMİ  SPORCU ENGELLİLERİ UNUTMADI

Körfez Vefa Spor Kulübü Başkanı Muhammed Emin Kılıç ve beraberindeki heyet, ilk ziyarette Geçen yıl Portekiz’de düzenlenen Down Sendromlular Dünya Judo Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak Türkiye'ye ilk dünya şampiyonluğunu getiren milli sporcu Talha Ahmet Erdem ile evinde görüşerek, şampiyon sporcuya kulübün atkısını ve hediyesini takdim ettiler.

Başkan Muhammed Emin Kılıç ve yönetimi ikinci ziyarette de kulübün idmanlarını izlemeye gelen ve çalışmalara da katılan engelli Bedirhan Karataş'a iadeyi ziyarette bulunarak, en büyük engelin ilgisizlik olduğu bilinciyle genç sporseverle sohbet edip atkı ve hediye verdiler.  Kulübün adı gibi vefayı ilkeleri arasında önemli bir yere koyan kulüp yönetimi, son olarak Körfez’in eski esnaflarından Erdal Özdemir’in oğlu Eren Özdemir ile Yeniyalı Mahallesi’nde herkes tarafından sevilen ve Kulüp Başkanı Kılıç’ın 8 yıl aynı sırayı paylaştığı İbrahim Karabulut'a ziyaret ettiler. Ziyaretlerde, Başkan Yardımcısı Faruk Demir, Genel Sekreter Anıl Karaduman, Sayman Muhammet Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Batur’da yer aldı.

Yeni hedef

Engelliler haftası ziyaretleri sırasında kulüp için yeni bir hedef belirlendi. Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç, yaptığı açıklamada, yalnızca bir hafta değil her zaman engellilerin yanında olabilmek için çok çabalayacaklarını ve engelli branşları açmaya çalışacaklarını söyledi.

Engellilerin haklarını ve seslerini duyurmak istediklerini dile getiren Kılıç, sporun birleştirici ruhunu ilke edinerek, sağlık ve başarı dolu güzel günlere birlikte ulaşmak için inanç ve azimle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817