banner2779
banner2752
banner2750

Körfez Viyadük’te çalışma Başladı
 Körfez’de, Tütünçiftlik’ten geçen viyadük üzerinde  Güney şeridinde bakım ve onarım çalışması başladı. Çalışmalar nedeniyle viyadük girişinde trafik kuzey şeridinden çift yönlü olarak verilince sıkışıklık başladı.

Alınan bilgilere göre viyadük Güney şeridinde bozulan asfaltı yenileme ve onarım çalışmaları başlatıldı. Karayolları tarafından başlatılan çalışmalar nedeniyle de viyadük girişinden itibaren trafik tek şeritten çift yönlü olarak verilmeye başladı. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde büyük çaplı birikme olurken, bir kilometrelik uzun kuyruklar oluşuyor.

Bakım ve onarım çalışmalarının Güney şeridi, tamamlandıktan sonra Kuzey şeridine geçileceği ve kısa zamanda bitirileceği belirtiliyor. Çalışmalardan sonra D-100’den yan yola girişlerin de yeniden düzenleneceği belirtiliyor. Sürücülerden Körfez içinde trafik yoğunluğuna dikkat etmeleri isteniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751