Körfez’de Besiciler Destekleniyor

Bu kapsamda Körfez Belediyesi ile Körfez Kaymakamlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü ile ‘Üretim Sizden, Aşı Küpe Bizden Projesi’ne start verileceği duyuruldu. Bu kapsamda söz konusu protokol kaymakamlık makamında düzenlenen törenle imza altına alındı.

TAMAMEN ÜCRETSİZ DESTEK

Törende Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu hazır bulundu. Kaymakam Kalkar ile Başkan Söğüt’ün imzaladığı protokol kapsamında, ilçede bulunan büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmelerine ücretsiz küpe, aşı temini ve uygulamalarının sağlanacağı, Körfez’deki besicilerin küpe ve aşı uygulamaları konusunda hiçbir ücret ödemeyecekleri belirtildi.

“DER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Kalkar, Körfez ilçede tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine yönelik adımların atılmaya devam edeceğini dile getirdi. Belediye başkanı Şener Söğüt ise, “Körfez ilçemiz tarım ve hayvancılık alanlarında yeni projelerin geliştirilebileceği bir bölge. Bu alanda bizler de kamu kurumları olarak sektörde bulunan tüm işletmelerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Aşı ve küpe konusundaki hizmetimiz bu alanda faaliyet gösteren herkese ücretsiz olacak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817