Körfez’de bıçakla yaralama
 Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde, alkollü olduğu iddia edilen bir genç, mahalle sakinleri ile parkta kavga etti, 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Mimar Sinan Mahallesi Tolga Sokak ile Muharrem Candaş Sokak’ın kesiştiği noktada yer alan çocuk parkında meydana geldi. Özcan V. Adlı şahıs Tolga sokakta oturan M. A. Adlı vatandaşla ‘’niye bakıyorsun’’ diyerek tartışmaya başladı. Hasta olan vatandaşla karşılıklı tartışmaya başlayan şahsa, mahalle sakinleri de müdahale edince, Özcan v. Yanında taşıdığı bıçakla V.G, S.Ç. ve M.G.’yi çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Olaydan sonra kaçan şahıs yakalanıp gözaltına alınırken, yaralılar Derince Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817