Körfezde Deprem Şehitleri Dualarla Anıldı
 Körfez Belediyesi, 17 Ağustos 1999 yılında meydan gelen, Marmara depreminin 15. yıl dönümünde depremde hayatını kaybedenler anısına mevlit programı düzenledi.

Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler Körfez Belediyesi tarafından Körfez Asri Mezarlığında düzenlenen mevlit programıyla rahmetle anıldı. Depremde yakınlarını kaybedenlerin ilgi gösterdiği anmada, deprem şehitleri için Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan ve din görevlileri tarafından mevlit ve Kuran-ı Kerim okundu.

Körfez protokolünün çelenk sunumu ile başlayan programlar çerçevesinde Asri Mezarlıkta düzenlenen programa Körfez Belediye Başkanvekili Faruk Denli, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Belediyesi meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve Körfezli vatandaşlar katıldı.

Aradan geçen 15 yıla rağmen acıların dinmediği görülürken, etkinliğe katılanlar deprem felaketinde kaybettikleri yakınlarının mezarları başında dua etti.

Anma töreninin ardından Körfez Belediyesi tarafından programa katılan Körfezli vatandaşa ikramlarda bulunuldu.

Başkanvekili Denli “Felaketler dünya var oldukça olmaya devam ediyor. Yaşadığımız o büyük felaket hala yüreklerimizde, depremin onbeşinci yılında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor geride kalanlara ise sabırlar diliyoruz" dedi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817