Körfez’de Dev Finalin Adı Belli Oldu


Buna göre yarı final müsabakasında Körfez Kuzey Mahallesi takımını 5-4 mağlup etme başarısı gösteren Kocaeli Erzurumlular Derneği takımı adını finale yazdırdı.

FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Yarı finalin diğer ayağı ise adeta nefesleri kesti. Kocaeli Erzurumspor Taraftarlar Derneği ile Kocaeli Taşköprülüler Derneği takımları müthiş bir mücadeleye tutuştu. Normal süresi 5-5 tamamlanan maçın ardından direkt olarak seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda ise Kocaeli Taşköprülüler Derneği rakibini geçerek finale kalan diğer takım oldu.

ÖNCE ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI

Öte yandan final programı da netleşti. Buna göre 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlandığı günde oynanacak olan final programı saat 21.00’de başlayacak. 22.00’de ise Kocaeli Erzurumspor Taraftarlar Derneği ile Kuzey Mahallesi takımları üçüncülük için ter dökecek.

DEV FİNAL 23.00’TE

23.00’te başlayacak dev finalde ise turnuvanın iki iddialı takımı olan Kocaeli Erzurumlular Derneği ile Kocaeli Taşköprülüler Derneği takımları kozlarını paylaşacak. Mücadeleden beraberlik çıkması halinde şampiyonu seri penaltı atışları belirleyecek. Protokol mensuplarının da ilgi göstermesinin beklendiği final maçının ardından dereceye girecek takımlar kupalarına törenle kavuşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817