banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ'DE İLÇEDE KANLI SABAH
 Körfez'de alacak verecek meselesi yüzünden başlayan ve büyüyen tartışma, parktaki düelloyla sonuçlandı. Olayda, bir kişi bacağından silahla vurularak yaralandı.

Olay, Körfez Yeni Yalı Mahallesi Yeni Yalı parkında meydana geldi. Ferdi C. ile Esen K. arasında alacak verecek meselesi yüzünden sabah saatlerinde tartışma yaşandı. Esen K. tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayarak Ferdi C.’yi darp etti. Bunun üzerine Ferdi C. olayı Mustafa Karadaş’a anlattı ve Karadaş Esen K.’yı telefonla arayarak tartıştılar.

PARKTA BULUŞTULAR

Daha sonra tartışma alevlenince, taraflar Yeniyalı Parkında buluşma kararı aldılar. Saat 12.00 sıralarında parka gelen şahıslar arasında anlaşma sağlanamayınca tekrardan tartışma çıktı. Esen K., Mustafa Karadaş ve Ferdi C.’nin üzerine gelmesi üzerine silahını çıkartıp ateşledi. Esen K.’nın silahından çıkan kurşunlardan biri Mustafa Karadaş’ın sol bacağına isabet etti. Esen K. olayın ardında parka geldiği 41 KE 856 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı. Bacağından yaralanan Karadaş ise kendi imkanları ile Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine geldi. Burada tedavi altına alınan Karadaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaçan şahsın bulunması için çalışmalara devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751