banner2779
banner2752
banner2750

KÖRFEZ’DE KURALSIZLIĞA GEÇİT YOK!
 Gerekli Yaptırımlar Yapıldı

Yeniyalı, Kuzey Mahallesi ve Tuğrul Caddesi’nde bu yönde çalışma gerçekleştiren zabıta ekipleri,  kanunda belirtilen şartları taşımayan; özellikle üretim, satış izni ve sağlık koşullarını göz önünde bulundurmadan satış yapan meyve satıcıları, balık satıcıları ve pilav satıcılarına gerekli yaptırımları uyguladı. Haksız rekabete yol açan Körfez’in düzenini gürültü ve görüntü kirliği ile tehdit eden seyyar satıcılarla mücadelede edeceklerini vurgulayan belediye ekipleri, ülke genelinde en az seyyar satıcı olan ilçelerden biri olduklarını ifade ettiler.

Çalışmalar ve Denetimler Titizlikle Sürdürülecek

Denetimlerin kesintisiz süreceğini ifade eden Körfez Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, haksız yere kimseyi mağdur etmeden, hiçbir kaçak girişime de izin vermeden titiz bir şekilde sürdürülen bu denetimlerle, ilçe sakinleriyle huzurlu, mutlu, neşe içinde ve hijyenik şartlarda zaman geçirmelerini amaçladıklarını belirtti. Zabıta ekipleri ayrıca bölgede esnaflık yapan vatandaşların kaldırımları işgal etmemeleri konusunda gerekli hususları bire bir anlattı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751