KÖRFEZ'DE OKULLARA TAM  DESTEK
 Körfez Belediyesi, ilçedeki anaokulu, ilköğretim, ortaöğretim ve liselerin gerek okul bahçesi düzenlemesi gerek okul araç gereç eksiğinin giderilmesi gibi pek çok konuda okullara verdiği desteklere bir yenisini daha ekleyerek okul binasına en yakın konumda olacak şekilde planlanan yeni kantin binasını tamamladı.

Kantin Açılışı Gerçekleştirildi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda belediye tarafından eğitim ve eğitim kurumlarına verilen destekler çerçevesinde gerçekleştirilen çalışma ile 100. Yıl Atatürk İlköğretim Okulu’nun bahçesinde belirlenen alanda 110 metrekarelik yeni bir kantin binası, açılış programıyla hizmete girdi.

Öğrencilerin alışverişlerini yapabilecekleri bölümün yanı sıra yemeklerini yiyebilecekleri ayrı bir oturma alanının olduğu kantin binasında öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik koşullarda beslenmelerine uygun bir yapı oluşturuldu.

Açılışa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Okul Müdürü Aşkın Miril, Çamlıtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Işık, okul aile birliği başkanı, veliler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Baran: “Eğitime Tam Destek Veriyoruz.”

Açılışta konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,Körfez Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri eğitime tam destek veriyoruz. Gerek öğrenci kardeşlerimiz için kırtasiye yardımları gerekse okullarda tamirat, boya badana işleri yaptık. Geri ödemesiz olarak üniversite öğrencilerine katkı desteği vererek öğrencilerin eğitim şartlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.  Türkiye’de eğitime katkı desteği sağlayan tek belediyeyiz. Okulun eski kantinin kullanım noktasında sıkıntı oluşturduğu bilgisi bize ulaştı, bizde ekibimizle hızlı bir şekilde çalışmaya başlayıp kantin binasının yapılacağı alanı belirledik, ardından inşaat çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattık. En kısa süre içerisinde de yeni eğitim öğretim döneminde kantini öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine hazırladık. Yapılan yeni kantin binasında öğretmenlerin dinlenebileceği alanlarda bulunuyor. Ayrıca öğrencilere daha temiz ve sağlıklı bir ortamda hizmet sunulacak. Bizim için çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli.  Ayrıca okul kantinlerinde satılan ürünlerin denetimi, belediyemiz ekipleri tarafından yıl boyunca periyodik olarak sürdürülüyor. Öğrencilerin kantinlerden sağlıklı bir şekilde hizmet alabilmesi için gerekli şartları korumaya çalışıyoruz. Geleceğimizin temsilcileri olan çocuklarımızın ve gençlerimizin Körfezimizin geleceği için yaptığımız çalışmalara verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Baran ve Milli Eğitim Müdürü Okutan kurdele kesimi gerçekleştirdi. Açılışta öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılmasının ardından Okul Müdürü Miril, Başkan Baran’a plaket takdiminde bulundu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817