banner3047

KÖRFEZ'DE ŞÜPHELİ ÇANTA ALARMI

Körfez’de, bir kişi tarafından unutulan çanta alarma neden oldu. Çanta nedeniyle Tuğrul Caddesi trafiğe kapatılırken, bomba uzmanı tarafından konulan fünyeyle patlatılan çantadan giyim eşyaları ve poşetler çıktı.

Saat 15.40 sıralarında polise yapılan bir ihbarda Tütünçiftlik Tuğrul Caddesi Nur Sokak girişinde, direk dibine bırakılan bir çanta ihbar edildi. Çantayı gözle inceleyen polis şüpheli görünce hemen caddenin bir bölümü yaya ve araç geçişine kapatıldı. Bu arada, çanta çevresinde yer alan binaların boşaltılması ve araçların çekilmesi için de sürekli anons yapıldı.

16.30 sıralarında olay yerine gelen bomba imha ekipleri, gerekli önlemleri aldıktan sonra, bir görevli çantanın yanına fünye yerleştirdi. Uzaktan kumandayla patlatılan çantadan, giyim eşyaları ve poşet çıkınca her kes rahat bir nefes aldı.

İnsanlar umursamıyor

Çalışmalar sırasında, polisin sık sık uyarıda bulunduğu vatandaşlar olayı ciddiye almadıkları gibi, ısrarla emniyet şeridinden geçmeye çalışanlar, yaklaşıp görüntüleri cep telefonlarına kaydetmek isteyenler oldu. Polis, çantadan bomba çıkması halinde yaşanacak ciddi olayları vatandaşa anlatmakta zorlandı. Bu arada, insanlar bir taraftan görüntü almaya çalışırken, diğer yandan da çantanın 20 metre yakınındaki marketlere girmeye ve alışverişlerine devam etmeye çalıştılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.