banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ’DE YENİ BİR DERNEK  KURULUYOR

Körfez İlçenin en büyük katılımlı STK ‘sı olacağı söylenen derneğin adı “Kocaeli Körfez Spor İnsanları Derneği” olarak belirlenirken yönetim kurlu da şekillenmeye başladı.

Kurulacak olan derneğin yöneticileri arasında Fırat Türker, Metin Özkan, Adem Partal, Ömer Işık, Cengiz Furuncu, Hasan Furuncu, Murat Vatansever, Ali Çınar, Binali Aslan, Ali Yengin, Serter Keskin, Enser Bayraktar, Mehmet Değer, Cengizhan ayçiçeği, Metin Öztürk, Oktay Kaya, Taner Üstündağ, Şenol akın, Ata Oruç gibi tanınmış eski futbolcular, menecerler, teknik adamlar ve sporla ilgilenen insanlar yer alacak.

Yönetim Kurulunun tam olarak şekillenmesinden sonra dernek kuruluşu tamamlanacak ve üye kabulü başlayacak. Yönetimi ve kalabalık üye sayısı ile Körfez’in en büyük STK’sı olacağı söylenen dernek, daha sonra da çalışmaları organize etmeye ve adını duyurmaya başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826