KÖRFEZ'DE YOLLAR YENİLENİYOR

Körfez’i modern ve daha yaşanabilir bir kent görünümüne kavuşturmak için çalışmalara ara vermeden devam eden Körfez Belediyesi, bu kapsamda kentin dört bir köşesinde asfalt kaplama, yama, bordür, tretuvar, istinat duvarı ve yol açma, tamir ve bakım çalışmalarını büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor.

Yol Medeniyettir!

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Kentlerin medeniyet seviyesini gösteren en önemli ölçünün yolları olduğunu her fırsatta belirten Belediye Başkanı İsmail Baran, yol medeniyettir ilkesinden hareket kentin tüm bölgelerindeki asfalt eksikliklerini giderdi.

Yaşardoğu Caddesi Yeni Yüzüne Kavuşacak

Planlanan çalışmalar doğrultusunda Esentepe Mahallesi Yaşardoğu Caddesini bakım ve onarıma alan Körfez Belediyesi, caddeyi baştan aşağıya yenileyecek. Caddeyi yeni kaldırımlarla donatan ekipler, tamamlanan kısımlara sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. Kısa bir süre içerisinde tamamlanacak olan çalışmaların sonucunda Yaşardoğu Caddesi yeni yüzüne kavuşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817