banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖRFEZ’DEN MANAVGAT’A YARDIM MALZEMESİ

Körfez Belediyesi, Kızılay’ın koordinesiyle yangından etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu malzemelerden oluşan 1 kamyonluk yardım malzemesini bölgeye gönderdi. Körfez Belediyesi önünden hareket eden yardım kamyonunu uğurlayanlar arasında Başkan Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Levent Yılmaz, Kızılay Körfez Şube Başkanı İsmail Hakkı Akın, Meclis üyesi Murat Gülbiçim ve birim müdürleri katıldı.

TEK BİR VÜCUT OLACAĞIZ

Kızılay koordinesi ile bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri belirlediklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangınlar, bizlerin de yüreğini yaktı. Devletimiz tüm imkanları ile bölgede. Orman teşkilatımız da var gücüyle gerçekten mücadelesini sürdürüyor. Devletimiz ve milletimiz tek bir vücut olarak yaraları en kısa sürede saracaktır.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Bizler de Kızılay’ımız ile birlikte bölgenin acil ihtiyaçları doğrultusunda bir kamyon yardım malzemesini yola çıkartıyoruz. İhtiyaç duyulduğu her noktada da bu yardımımızı sürdüreceğiz. Bu yaraları en kısa sürede hep birlikte saracağız. Yanan ağaçları geriye getiremeyiz belki ama çok daha fazlasını dikebiliriz. Bu konuda da üzerimize düşen neyse yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826