banner2779
banner2752
banner2750

Körfez’in Bayanları Kahvaltıda Buluştu
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran’ın ev sahipliğinde protokol eşleri, bayan meclis üyeleri ve Körfez ilçede görev yapan bayan müdürler Günışığı Derneği’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına; Körfez İlçe Emniyet Müdürü eşi Gülümser Özmen, Kent Konseyi Kadın Başkanı Bahar Baykal, Körfez ilçe bayan müdürlerinden Tarım Müdürü Semra Koşumcu, Nüfus Müdürü Muazzez Arslan, Yazı İşleri Müdürü Gülsen Düzgün, Körfez Belediyesi Körfez Belediyesi bayan meclis üyeleri Pınar Uysal, Nigar Yağız, belediye başkan yardımcıları eşleri Nukhet Denli, Rukiye Taş,Sevim Özdemir, Latife Yıldırım ve Körfez Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş katıldı.

Günışığı Derneği Tanıtıldı

Konuklarıyla tek tek ilgilenen Bilge Baran, kahvaltı programının düzenlendiği Günışığı Derneği’nin çalışmaları ile ilgili misafirlerini bilgilendirdi. Eğitim, kültür ve sosyal yardımlaşma alanlarında faaliyet gösteren derneğin faaliyetleri hakkında kahvaltıya katılan bayanlara bilgi verdi.

Baran, Körfez Belediyesi işbirliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde burs verebilen tek dernek olan Günışığı Derneği’nin öğrencilere olduğu kadar yardıma ihtiyacı olan 7’den 70’e herkesin yüzünü güldürdüğünü belirtti.

İlçemizde yaşayan ihtiyacı olan vatandaşlara giyim, eşya, gıda, yakıt ve sağlık gibi konularda da yardımların yapıldığını belirten Baran, kahvaltıda bulunan bayanlara derneğin faaliyet alanlarıyla ilgili ihtiyaç sahipleriyle ihtiyaç yapmak isteyip de nereye yardım yapacağını bilmeyen hayırseverler arasında köprü olmalarının önemini vurguladı.

Sıcak bir Ortamda Gerçekleştirildi

Sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda bayanlar, Baran’a misafirperverliği için teşekkür ederken dernek çalışmaları ile ilgili projede birlikte yer almak istediklerini ifade ettiler.

Keyifli geçen kahvaltı sonrası Bilge Baran, misafirlerine hediyeler takdim etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751