Körfezli Bülent İş Kazası Kurbanı

İlçeye bağlı Güney Mahallesi’nde ikamet eden ve Körfez’de tank ve depo imalatı üzerine çalışmalar yapan “Arme” adlı iş yerinde çalışan Bülent Pamuk (40), aldıkları işi yapmak için gittikleri Konya’da çalıştıkları fabrikanın yüksek bir bölümünde kaynak yaptığı sırada bir anda dengesini kaybetti ve yere düştü.

HAYATA TUTUNAMADI

Geçirdiği iş kazası sonucunda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede altı gündür hayatta kalma mücadelesi veren Pamuk, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. İş kazası sonucu vefat eden ve yakınlarını hüzne boğan 2 çocuk babası Bülent Pamuk’un cenazesi hava yolu ile İstanbul üzerinden Körfez’e gelecek ve daha sonra kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817