Korkmaz ve Doğan Perşembe Pazarı’nda broşür dağıttı
 AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programı doğrultusunda İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat doğan ile birlikte,  Perşembe Pazarı’nı ziyaret etti. Burada, İlçe Gençlik Kolları tarafından kurulan standı da ziyaret eden Başkan Korkmaz ve Doğan aynı zamanda Pazar ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim broşürlerini dağıttı. Pazar esnaflarıyla sohbet eden Korkmaz ve Doğan, vatandaşlar tarafından da oldukça samimi karşılandı.

‘GÜÇLÜ TÜRKİYE İNŞA EDİLECEK’

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gerçekleştirilen ziyaretlerde yaptığı açıklamada, Türk milleti tarihinde ilk defa başkanını reisini kendisi seçtiğinin vurgusunu yaparak, “Bu büyük bir heyecan. Belki de büyük Türkiye yolundaki en büyük adımlardan bir tanesi. Sadece bir cumhurbaşkanı olayı değil, cumhurun başkanını kendisinin seçiyor olması da kendi başına büyük bir şey. İnşallah 12 yıldır Türkiye’yi her alanda başarıdan başarıya götüren Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı döneminde de bu liderliğini artık en üstten en kapsamlı bir şekilde, gerçekten tüm yetkilerin kullanıldığı bir cumhurbaşkanlığı sistemi ile çok daha güçlü bir Türkiye’yi inşa etmede rol oynayacak” dedi.

‘HER KESİM FAYDALANDI’

Doğan, “Onun için büyük bir heyecan duyuyoruz. Bugün seçimlere çok az bir süre kaldı. Vatandaşımıza güveniyoruz. 12 yıldır girdiğimiz her seçimde başta cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkasında ki bizler tüm teşkilatlarımız halkımıza hep güvendik. Biz sırtımızı önce hakka sonra halka yaslıyoruz. Halkın cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan yine halkın hakkında takdiriyle inşallah her kesimin desteğini alarak cumhurbaşkanı olacak. Başbakanlık döneminde 12 yıldır sağlıkta, eğitimde, ekonomide, çevrede, şehircilikte, belediyecilikte, yaptığı büyük çalışmalarda her kesim faydalandı” değerlendirmesinde bulundu.

‘BİZE BİZİ BİLEN GEREK’

Başkan doğan açıklamalarının devamında, “İster CHP’l, ister MHP’li ister başka partili olsun. Biz bu kardeşlerimizin de kendilerine de gelecek Türkiye’nin büyümesinden faydaları mutlaka düşüneceklerdir. Şimdi bir tarafta Türkiye’nin yolunu 30 yaşından  beri bilmeyen var. Bizim sokaklarımızda ne dert vardır, pazarımıza kaç kere girmiş. 71 yaşında gelmiş ben cumhurbaşkanı olacağım diyor. Böyle olmaz. Bize bizi bilen gerek. Recep Tayyip Erdoğan bu halkın bir parçasıdır. Çocukluğundan beri o tozlu yollarda, engebeli yollarda düşe kalka gelmiştir. Halkımız da bunu görüyor ve halkımız onu daha da yukarı çıkacaktır” dedi.

‘TARİHİ BİR SEÇİM’

10 Ağustos’ta kazananın Türkiye ve Türk milletinin olacağının vurgusunu yapan Doğan, “Bu seçim dünyaya Türk millet5inin gücünü sahiplenmesini göstermesi büyük Türkiye’nin inşa edilmesinde Türk milletinin irade almasında çok önemli. Bu Türkiye’nin büyük Türkiye olması yolunda bir seçimdir. Burada halkımıza büyük görev düşüyor. Herkesin bunun milli dava olduğunu bilmesi iradesiyle hareket edeceğini biliyorum” ifadelerine yer verdi. AK Parti İzmit ilçe Başkanı Ali Korkmaz ise, 10 Ağustos seçimlerinin Türk milleti açısından tarihi bir seçim olduğunu söyledi.

‘HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ ÇOK İYİ’

Korkmaz, “Türk milleti tarihinde ilk defa liderini seçecek. Bu güzel hizmetlerin devamı, belediyelerdeki yerel hizmetlerin devamı açısından bu seçim Başbakanımızın her zaman olduğu biri başarısı açısından çok önemli. Halkımızın teveccühü çok iyi. Halkımızın Başbakanımıza hükümetimize teveccühü mükemmel. Bu hizmetlerin devamı açısından halkımızı oy vermeye davet ediyorum. Çünkü demokrasimize, hizmetlerimizin devamlılığı için halkımızın desteği şart” ifadelerini kullanarak 10 Ağustos seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817