banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KÖŞKER MUHTARLARI DİNLEDİ
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.Başkan Köşker’in mahalle muhtarlarıyla düzenlediği istişare toplantısına belediye meclis üyesi Sadık Güvenç ve Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt’la birlikte ilçe sınırlarında bulunan mahalle muhtarları katıldı. İlçede devam eden alt ve üstyapı yatırımları ile 2015 yılının genel bir değerlendirmesini yapan Başkan Köşker, mahallelerde yapılan belediye çalışmalarıyla ilgili muhtarlara tek tek söz vererek, talep ve sorunları dinledi.

GEBZE’YE ŞEHİR KİMLİĞİ KAZANDIRIYORUZ

Mahallelerdeki sorunları ve altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarını en iyi muhtarların bildiğini ve kendisini düzenli olarak bilgilendirdiklerini ifade eden Başkan Köşker, “Uyumlu çalışmalarından dolayı tüm muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızla Gebze’de yaşam kalitesini daha yukarılara çıkarmak adına uyumlu bir çalışmamız var. Mahallelerimizdeki ihtiyaç ve sorunlar her geçen gün azalıyor. Sadece altyapı hizmetlerine değil, Gebze’ye güzel, estetik bir şehir kimliği kazandıracak çalışmalara da büyük önem veriyoruz” dedi.

2016’DA YATIRIMLAR HIZ KAZANACAK

İlçede devam eden yatırım ve projelerin son duruma ile ilgili muhtarlara kısa bir bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskihisar’da temeli atılan Macera ve Aksiyon Parkı ile Tatlıkuyu Kapalı Pazaryeri inşaatının hızla devam ettiğini, İstasyon ve Beylikbağı Bilim ve Sanat Merkezlerinin 2016 yılında hizmete gireceğini ifade ederek, “İnşallah 2016 yılı yatırım ve açılış yılımız olacak.2016’da ilçenin en büyük sorunu ulaşım ve trafik sorununu çözmeye yönelik yeni yatırım ve uygulamalar devreye girecek. Gebze’de hizmet çıtamız her geçen yıl yükseliyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826