Köşker oyunu Barış’ta kullandı
 Gebze Belediye BaşkanıAdnan Köşker, “Seçimler Türkiye için yeni bir dönemin başlangıcı olacak”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker  Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oyunu Barış Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda kullandı. Başkan Köşker, “Bugün demokrasi tarihimizde yeni bir döneme giriyoruz. Türkiye’de ilk defa Cumhurbaşkanını halk seçecek. Ülkemizde ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAK

Türkiye’de ilk defa halk tarafından seçilecek 12. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sabah erken saatlerde eşi Ragibe Köşker ile birlikte oy kullanacağı okula gelen Başkan Köşker, sandık görevlileriyle tek tek tokalaşarak kolaylıklar diledikten sonra oyunu 1055 nolu sandıkta kullandı. Başkan Köşker, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanını halkın seçmesini ben demokrasimizde ileri bir adım olarak görüyorum.  Türkiye bu seçimlerle birlikte yepyeni bir döneme giriyor.  Bu seçimler Türkiye için yeni bir dönemin başlangıcı olacak.Bizler de ilk defa halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemiz için milletimiz için hayırlı olsun” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817