Kotsiad’dan, Kaçar’a ziyaret
 İki hafta önce yapılan kongre ile CHP Körfez İlçe başkanlığı görevine seçilen Mehmet kaçar ve yönetimini ziyaret eden Kotsiad Başkanı Mehmet Allak, hayırlı olsun dedi.

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Allak ve yardımcısı Mehmet Çöven, kongre ile seçilerek, CHP İlçe Başkanı olan Mehmet Kaçar’ı tebrik ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Mehmet Allak, ziyaret sırasında da dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, Körfez ve Kocaeli’de etkili olacaklarını, faaliyetleri ile dernekçilik alanında fark oluşturacaklarını söyledi.

Mehmet Allak, Mehmet kaçar ile 5 yıl İl Genel Meclisliği döneminde aynı salonda siyaset yaptıklarını ifade ederek, ‘’Meclis salonunda ve dışındaki yapıcı tavırları ve çalışmalarının devam edeceğini düşünüyor ve kendisine, yönetimine başarılar diliyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817