banner2779
banner2752
banner2750

KÖY EĞİTİMLERİ  HASANCIKLAR’DA SÜRDÜ
 İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü köylerde eğitimlerine devam ediyor.  Her hafta Cuma günü farklı bir mahallede tarım ve hayvancılık alanında, kırsal hizmetler müdürlüğü ekiplerinin en son ki durağı Hasancıklar Mahallesi oldu. İzmit Belediyesi Veteriner Hekimi Gökhan Kılıç Hasancıklar Mahallesinde hayvancılıkla ilgilenen vatandaşlara ‘Buzağı Bakım ve Besleme’ konusunda eğitim verdi. Eğitim programının sonunda Muhtar Hayati Yavuz ve vatandaşların soruları dinlendi ve yanıtlandı.

 

YOĞUN KATILIMLI EĞİTİM

 

Ziraat Yüksek Mühendisi Şafak Üzümoğlu, Veteriner Hekim Gökhan Kılıç ve Birim Sorumlusu Mithat Ergün saha çalışmalarında hayvancılık ve tarımla ilgilenen vatandaşlara birebir ulaşarak, tarım ve hayvancılıkla ilgili taleplerini dinliyor ve sorularını yanıtlıyor. Aynı zamanda yetkililerden yapılan açıklamada, Cuma günü saat 18.00’da Çiftçi TV’nin katılımıyla Ambarcı Mahallesi Tepebaşı Mevkiinde ‘Ceviz Yetiştiriciliği ve Bakımı’ konusunda eğitim yapılacağı bilgisi verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751